Spinning Wheels Band fra Telemark låter tett og tøft - og med det ene beinet solid plantet i rocken og det andre i countryen går de i en mer rocka og «moderne outlaw»-retning enn tradisjonell country. Inspirasjonen er mer hentet fra Texas enn Nashville i så måte.

Bandet har stått på plakaten til mange av de store festivalene rundt i landet de siste årene, og sommeren 2017 spilte de support for Brad Paisley i Seljord, sammen med Scott Scovill og gjester fra Brad Paisleys band! Dette ble begynnelsen på et meget hyggelig samarbeid som blant annet har resultert i at Randle Currie og Justin Williamson har bidratt med steelgitar og fele på Spinning Wheels Band sitt kommende album!

2019 kommer til å bli et merkeår i bandets historie. Deres første utgivelse kommer i høst, bandet var på en studietur til Nashville og Chicago i juni - med opptredener begge steder, flere store festivaljobber i sommer og høst, samt bandets 10-års jubileum til høsten! Mye å glede seg til, og mye å feire!

Karismatiske frontfigurer - samt flerstemt vokal og fremragende instrument-håndtering - har gjort Spinning Wheels Band til lokale favoritter! Bandet er kjent for å skape liv - og å spille lange konserter - rett og slett fordi de koser vettet av seg på scenen! De spiller egne låter samt låter fra sine favoritter. Her dukker det opp låter fra Respatexans, Chris Knight, Randy Rogers Band, og mange mange andre. Repertoaret gjenspeiler en stor kjærlighet til amerikansk kultur, biler, og landsbygda - og såklart også universelle temaer som kjærlighetstrøbbel og daglig slit. Tre singler fra det kommende albumet er å finne på de fleste strømmetjenester allerede.

Ny single kommer 15. november! I mellomtiden kan du sjekke denne:

© Copyright. All Rights Reserved.